MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 19. 05. 2022.

Druženje uz "Rummikub"

Stalna 'Rummikub'-ekipaStalna 'Rummikub'-ekipaSvakog četvrtka, po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, održava se druženje uz društvene igre. Ništa drugačije nije bilo ni u četvrtak, 19.5.2022. godine, od 16 sati.

Ovotjednom druženju prisustvovale su četiri korisnice: Savica, Klara, Margita i Mara. Općepoznato je da su navedene korisnice ljubiteljice društvene igre "Rummikub" pa su se i ovaj četvrtak zabavile igrajući baš nju. Društvo im je pravila zaposlenica Dragana koja se, svaki put nakon što korisnice probaju njenu kavu, "može udati". Uz razgovor, šalu i nekoliko partija "Rummikuba" dva sata druženja brzo prođu.

Druženje se organizira četvrtkom u "Oazinim" prostorijama, koje se nalaze u Društvenom centru u Belom Manastiru, od 16 do 18 sati, te su sve zainteresirane osobe, prvenstveno starije životne dobi, dobrodošle.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok