MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 20. 05. 2022.

Dječja radionica u dvorištu Društvenog centra

Ovotjedna radionica održala se vaniOvotjedna radionica održala se vani(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 20.5.2022. godine, s početkom u 17 sati, u dvorištu Društvenog centra u Belom Manastiru, održala se zabavna dječja radionica. Svoj ovotjedni zadatak djeca su izvršavala za novim stolom i klupama od paleta – "Oazinim" produktom manifestacije Hrvatska volontira. To je ujedno i prvi put kako se stol i klupe koriste.

Ovog petka počela je izrada podmetača za lonce i držača za salvete od štipaljki. Od materijala su korištene štipaljke, ljepilo za drvo i akrilne boje. Dorotea, Franka, Dario i Ognjen su prvo razdvajali štipaljke, vadili opruge te lijepili ravne strane štipaljke pa ih zatim bojali. Spajanje napravljenih elemenata od štipaljki djeca će raditi na sljedećoj radionici, nakon što se ljepilo i boja osuše. Dok su voditeljice Sandra i Dragana pomagale djeci pri izradi i "mozgale" kako iskoristiti opruge od štipaljki, Ognjen je za to vrijeme već sastavio opruge u lanac koji će sigurno više koristiti nego opruge pojedinačno.

Zabavne dječje radionice održavaju se u "Oazi" svakog petka od 17 sati.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok