MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 26. 11. 2021.

Dječja radionica izrade adventskih vjenčića

Blagdanska dječja radionicaBlagdanska dječja radionica(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 26. XI. 2021. godine, u prostorijama "Oaze", održana je dječja radionica izrade adventskih vjenčića. Djeca su se jako brzo prihvatila posla i iznenađujuće brzo i izvršila zadatak. Kod njih ne manjka inspiracije i bio je dovoljan jedan pogled na hrpu šarenog materijala da bi odmah izradili prekrasne i neobične vjenčiće. Oni ne kompliciraju kao odrasli. Njima je ovaj zadatak bio baš jednostavan.

Kako na radionici sudjeluju i djeca iz istih obitelji, bilo je i dogovora i podjela zadataka. Jedan dječak je pravio vjenčić za vrata, a njegov brat za stol. Troje djece iz jedne obitelji dogovorilo se da će dva vjenčića dati svojim bakama, a jedan ostaje njima.

Na radionici je sudjelovalo devetero djece: Antonio, Damian, Dario, Dorotea, Franka, Iris Aurora, Matko, Relja i Vanja. Bila je tu i jedna mama jer je voditeljica radionice zamolila da netko od roditelja ostane budući da je bilo puno posla s vrućim ljepilom pa da ne bi došlo do opekotina.

Radionica je održana u sklopu projekta "Prevencija nasilja kroz igru i zabavu", koji financira Grad Beli Manastir. Ovu radionicu vodile su "Oazine" zaposlenice Ana i Sandra.

Slijedeći petak djecu opet očekuje radionica, ali s novim "zadacima".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok