MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 19. 10. 2021.

Ružičastim cvjetićima za "Ružičasti listopad"

Jadranka, Savica, Ana i MirjanaJadranka, Savica, Ana i MirjanaU utorak, 19. X. 2021. godine, u "Oazinim" prostorijama, održana je redovita likovno-kreativna radionica po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Radionici su, uz voditeljicu Anu, prisustvovale još tri korisnice, Jadranka, Savica i Mirjana, koje su uratke ovotjedne radionice, ružičaste cvjetiće izrađene od krep-papira, posvetile ženama oboljelim od raka dojke. Znak je to potpore njima, kao i cijeloj akciji "Ružičasti listopad", mjesec borbe protiv raka dojke.

S malo ružičastog krep-papira, puno mašte i dobre volje nastali su lijepi cvjetići koji će krasiti "Oazine" prostorije, i ujedno biti podsjetnik korisnicama na redovite preventivne preglede.

Ova tematska radionica je, kao i obično, protekla u dobrom raspoloženju i druženju uz sok, kavu i neiscrpnu priču.

Ružičasto cvijeće kao podsjetnik na važnost redovitih preventivnih pregledaRužičasto cvijeće kao podsjetnik na važnost redovitih preventivnih pregleda

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok