MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 15. 10. 2021.

Izrada kišobrana od papira

Na radionici je bilo osmero djeceNa radionici je bilo osmero djece(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 15. X. 2021. godine, u prostorijama "Oaze", održana je dječja radionica izrade kišobrana od papira. Radionica je održana u sklopu projekta "Prevencija nasilja kroz igru i zabavu", koji financira Grad Beli Manastir.

Ova radionica bila je vrlo vesela i dinamična. Iako možda zadatak nije svima odgovarao, okupila se malo veća dječja ekipa što je rezultiralo veselom pričom i druženjem.

Na početku je objašnjeno što trebaju raditi. Malo je bio problem izrezati pravilne krugove od kolaž-papira, ali na kraju su i kišobrani s nepravilnim krugovima ispali baš zanimljivo. Na kraju radionice nastalo je nekoliko krasnih, šarenih kišobrančića.

Na radionici je sudjelovalo osmero djece: Antonio, Dario, Dorotea, Gabriel, Iris Aurora, Matija, Relja i Vanja. Uglavnom je to ekipa koja se već poznaje. Bilo je lijepo slušati njihove priče jer se neki od njih dugo nisu vidjeli. Naravno da su igrice bila neizostavna tema, tko što igra i kakvi su im rezultati.

Dječje radionice održavaju se svaki petak od 17 do 19 sati. Ovu radionicu vodila je "Oazina" zaposlenica Sandra.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok