MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 05. 11. 2020.

Financijsko planiranje u neprofitnim organizacijama

Učešće na seminaru od svoje kućeUčešće na seminaru od svoje kuće(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 5. XI. 2020. godine, s početkom u 12 sati, održan je online-seminar "Financijsko planiranje u neprofitnim organizacijama", koji je organizirala zagrebačka tvrtka Konto Obad d.o.o. Na seminaru je, uz još dvadesetak učesnika, bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, koja je u "Oazi" odgovorna za financijsko poslovanje, a predavačica je, kao i prethodnih godina, bila diplomirana ekonomistica Dubravka Obad.

Tema seminara bila je izrada financijskog plana za 2021. godinu, koji se mora pripremiti i usvojiti do kraja ove, 2020. godine. Prijedlog financijskog plana udruge za sljedeću godinu priprema zakoniti zastupnik i dostavlja ga najvišem tijelu udruge (najčešće skupštini), koje ga usvaja.

U drugom dijelu seminara bilo je dosta prostora za postavljanje pitanja. Predstavnicima udruga bitno je da čuju novosti vezane za financijski plan za 2021. godinu i da čuju iskustva drugih. Na kraju seminara svi učesnici dobili su materijale, koji će im olakšati pripremu financijskog plana.

Pročitano 195 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok