MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 01. 11. 2020.

"Oazine" unikatne boce za "mušteriju" s Jadrana

Boce oslikane suncokretimaBoce oslikane suncokretimaZbog trenutne situacije s epidemijom koronavirusa i propisanih mjera predostrožnosti, protekao je još jedan mjesec (deseti u 2020. godini) bez "Oazinih" kreativnih radionica utorkom od 18 do 20 sati. Na veliku žalost svih sudionica takvih radionica, "Oazinih" vrijednih kreativki, pridržavanje preporuka je obavezno pa se druženja i ugodna ćaskanja moraju odgoditi za neka bolja, sigurnija vremena.

No, to ne znači da su "Oazine" kreativke i njihovi suveniri zaboravljeni. Prije nekog vremena tražile su se boce sa suncokretima, kojih tada nije bilo, ali na veliku radost "Oazine" stalne "mušterije" koja "Oazu" i našu Baranju stalno promovira, osvanule su sljedećeg dana jer ih je volonterka Ana tog popodneva oslikala. Potom su vesele boce ukrašene žutim suncokretima krenule put Jadranskog mora, gdje će – uz finu rakiju – biti lijep poklon i ujedno (pod)sjećanje na našu Baranju. Vrijedilo je truda!Promocija Baranje na plavom JadranuPromocija Baranje na plavom Jadranu

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok