MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 24. 03. 2020.

Izdavanje propusnica za izlazak iz prebivališta

Obavještavaju se građani s područja Grada Belog Manastira da je dana 23. ožujka 2020. godine stupila na snagu odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj.

Stožer civilne zaštite Grada Belog Manastira izdaje, ovjerava i potpisuje propusnice za ulazak i izlazak s područja prebivališta ili stalnog boravišta u Gradu Belom Manastiru samo za slučajeve vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci, starijim osobama te za slučaj kupovine hrane ili osnovnih potrepština.

Propusnice nisu potrebne za kretanje unutar mjesta prebivališta ili stalnog boravka, dakle unutar Grada Belog Manastira i prigradskih naselja (Branjin Vrh, Šećerana, Šumarina).

Zahtjevi za izdavanje propusnica podnose se nadležnom stožeru u elektroničkom obliku na e-mail: infograd@beli-manastir.hr, a sve ostale informacije vezano za propusnice mogu se dobiti preko spomenutog e-maila ili na broj 095-89-05-397.

U zahtjevu je potrebno navesti osobne podatke (ime, prezime, OIB), razlog za izdavanje odobrenja (vitalni obiteljski razlozi iz točke II. Odluke) i trajanje (do maksimalno 7 dana).

Zahtjev za izdavanje propusnice može se preuzeti ovdje.

Odluka o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj: ovdje.

(Izvor: beli-manastir.hr;
pojašnjenje: obz.hr)

Pročitano 547 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok