MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 23. 03. 2020.

Prvi snijeg u Belom Manastiru ove sezone

Betonska ulica - pogled prema istokuBetonska ulica - pogled prema istoku(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U zimu 2018/2019. godine prvi snijeg zabijelio je Beli Manastir 28. XI., dakle i prije nego je zima službeno počela (što se može vidjeti OVDJE). Snijeg je ponovo pao 5. I. 2029. (što se može vidjeti OVDJE). Ove sezone, međutim, snijeg smo morali čekati sve do ponedjeljka, 23. III. 2020., a kad već nije pao prije nego što je nastupilo proljeće, nije morao – ni sada.

Prvo je počeo gusto padati oko 14:30 sati, ali je ubrzo prestao te se ubrzo i potpuno otopio. Uveče je ponovo napadao, taman toliko da prekrije travnjake i biljke. Zadržat će se malo duže, vjerojatno do sutra, jer je noć hladnija od dana. A hoće li ga biti još, vidjet ćemo sljedećih dana.Raskrsnica Betonske i Školske uliceRaskrsnica Betonske i Školske ulice

Pročitano 402 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok