MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 25. 01. 2020.

Najava Noći muzeja u Belom Manastiru

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

U petak, 31. I. 2020. godine, FKK "Baranja-film" Beli Manastir, Centar za kulturu Grada Belog Manastira i Etnološki centar baranjske baštine organiziraju "Noć muzeja u Belom Manastiru". Ulaz na sve programe je slobodan.

  • FKK "Baranja-film" Beli Manastir u 18 sati, u Mikroklupskoj fotogaleriji, otvara izložbu fotografija "Iz ĆIRINE prošlosti", a u 18:15 u Mikrokinu slijedi projekcija filma "Velika buka" redatelja Mala St. Claira.
  • Centar za kulturu u 18:30 u Velikoj galeriji otvara izložbu starih filmskih plakata "U susret 100. godini kina u Belom Manastiru", a u Maloj galeriji "Focus" izložbu "15 godina Centra za kulturu Grada Belog Manastira – 1. dio".
  • Program u Etnološkom centru počinje također u 18 sati obilaskom stalnog zaštićenog postava. Nastavlja se u 19:30 predstavljanjem knjige "Prošlo me je" Branka Krušića. U 20:30 je otvaranje izložbe "40 godina salezijanske prisutnosti u Belom Manastiru", a u 20:45 koncert Gorana Jurića (gitara) i Darija Hleba (berda).
Pročitano 365 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok