MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 13. 12. 2019.

Izrada naljepnica za prozore i kuglica za bor

Na radionicama budu i mame čija su djeca (pre)malaNa radionicama budu i mame čija su djeca (pre)mala(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 13. XII. 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je dvadeset šesta "Oazina" zabavna radionica za djecu. Kao i prošli put, tema je bila izrada naljepnica za staklo, a osim toga djeca su mogla izraditi i kuglice za bor.

Dva sata marljivog rada...Dva sata marljivog rada...Neki od "Oazinih" malih kreativaca nisu bili na prošloj radionici, a kad su stigli na ovu, jako su im se svidjele naljepnice pa je voditeljica i njima omogućila da ih naprave. Odabrali su motive i prihvatili se posla.

Osim toga voditeljica je pripremila i kuglice od stiropora, koje su neki od njih ukrašavali dok su se naljepnice sušile. Na kuglice su mogli staviti motive sa salveta te ih ukrasiti umjetnim snijegom, vatom i njima omiljenim šljokicama, kojih je i ovaj put bilo po čitavoj prostoriji, a bogme i po odjeći. I tako se vrijedno radilo puna dva sata.

Osim teme, s prošle radionice ostalo je i nešto nepodijeljenih novogodišnjih paketića pa su ovaj put paketić dobili oni koji nisu bili prošli put.

Na radionici je sudjelovalo desetero djece. Redar je bio Fran, koji je već bio redar, ali je morao ranije otići s radionice pa je ovaj put želio to ponovo biti, što mu je voditeljica dopustila. Nakon radionice trebalo je sve očistiti i spremiti, u čemu su voditeljici pomogle mame Dajana i Gordana, koje budu na radionici jer su im djeca mala, a pomagao je i već ranije spominjani majstor Velibor.

Ovo je bila posljednja radionica u 2019. godini. Slijedi pauza, a radionice se nastavljaju od petka koji će nositi datum 10. I. 2020. Radionice će se i dalje održavati na istom mjestu i u isto vrijeme: u Društvenom centru od 18 do 20 sati. Ovu radionicu je vodila, a i sljedeće će voditi Sandra Kušenić.

Pročitano 281 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok