MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 13. 09. 2019.

"Oazina" enigmatska radionica (II)

Zadaci su bili izazovni...Zadaci su bili izazovni...(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 13. IX. 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je četrnaesta "Oazina" zabavna radionica za djecu. Bila je to druga enigmatska radionica. Kako je na prvoj enigmatskoj radionici bilo malo djece, radionica je ponovljena za one koji nisu bili prošli put. Na ovoj radionici bili su Eleonora, Lora, Marko, Mia i Ognjen.

Počela je školska godina, treninzi i druge obaveze pa je radionica bila jako dinamična. Neki su morali otići ranije, neki su došli kasnije, ali sve to nije omelo rad i uživanje. Zadaci su bili raznovrsni i prilagođeni različitoj dobi i interesima. Bilo je tu bojanki s brojevima, raznih križaljki za mlađe i starije, traženja razlika, sudokua i rebusa.

Djeca su se rado okušala i u zadacima koje nikada nisu radila. Uz pomoć voditeljice uspješno je rješavan slikovni sudoku. Najviše napora zahtijevalo je traženje razlika jer su pojedine slike bile s jako puno detalja i teško je bilo uočiti razlike. Zadaci su bili izazovni tako da je sve izgledalo kao malo natjecanje tko će biti uspješniji u rješavanju. To su pravi izazovi i neki nisu odustajali dok sve ne riješe. Za radionicu je bilo pripremljeno dosta materijala pa su djeca one neriješene mogla ponijeti kući da se zabavljaju.

Zabavne radionice za djecu održavaju se u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionicu je vodila Sandra Kušenić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok