MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 06. 09. 2019.

Trinaesta "Oazina" zabavna radionica

Izrada kutija od rebrastog papiraIzrada kutija od rebrastog papira(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 6. IX. 2019. godine, održana je trinaesta "Oazina" zabavna radionica za djecu. Kao i svakog petka, i ova radionica održana je u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra. Na radionici su izrađivane kutijice od rebrastog kartona. Te kutijice mogu služiti za spremanje nekih sitnica ili za pakiranje poklona.

Djeca su se rado prihvatila posla. Prvo su iscrtavali modele kutija i zatim ih izrezivali. Nakon toga trebalo je precizno saviti karton kako bi kutijice bile što urednije. Na kraju su i ukrašene, najviše omiljenim šljokicama, tako da su se, osim kutijica, sjajili i mali kreativci jer je šljokica bilo svuda.

Na radionici je sudjelovalo šestero djece: Dorotea, Eleonora, Lora, Marko, Matko i Ognjen. Kako su počeli treninzi, naša kreativna Franka dopratila je sestru i brata i pa je jako nerado otišla na trening. Za utjehu joj je izrađena jedna kutijica, koja nije ukrašena kako bi ona to mogla sama uraditi kod kuće.

Radionice se nastavljaju tokom cijelog devetog mjeseca, svakog petka od 18 sati. Zabavne radionice za djecu održavaju se u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionicu je vodila Sandra Kušenić.

Pročitano 281 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok