MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 08. 09. 2019.

Jelenine likovno-kreativne radionice za žene (VIII/2019)

Oslikavanje magnetaOslikavanje magnetaU osmom mjesecu 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su dvije likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Održane su 12. i 26. VIII., a na njima je bilo 5 odnosno 7 korisnica.

I ovaj mjesec kreativke su izrađivale magnete i to ovako: izrezivale bi male drvene pločice, koje bi potom ošmirglale i na njih salvetnom tehnikom nalijepile sliku s belomanastirskim motivom. Ovaj put za motiv su uzele sliku željezničkog kolodvora, koji sigurno spada u prepoznatljivije belomanastirske motive.

Jadranka Kuduz, Mirjana Ćosić, Ljubica Buha i Savica VujatovićJadranka Kuduz, Mirjana Ćosić, Ljubica Buha i Savica Vujatović

 

Pročitano 209 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok