MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 26. 07. 2019.

"Oazina" zabavna radionica ponavljalica

Igra kinetičkim pijeskomIgra kinetičkim pijeskom(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 26. VII. 2019. godine, u zajedničkom prostoru Društvenog centra, održana je osma "Oazina" zabavna radionica za djecu. Bila je to radionica ponavljalica, na kojoj su ponovljeni gotovo svi dosadašnji zadaci. Razlog za to je dolazak nove djece, koja su propustila dobar dio prethodnih radionica. Na radionici je sudjelovalo jedanaestero djece.

Djeca su birala što će raditi: (1) igra kinetičkim pijeskom, (2) izrada društvenih igara – mlin i križić-kružić, (3) izrada ukrasnih ovčica, (4) vozila – konstrukcije, (5) papirne lutke i (6) modeli aviona od papira. Bilo je tu raznolikih radova. Najviše je bilo zainteresiranih za ovčice i kinetički pijesak. Nastali su i neki neplanirani radovi – sovice.

Učesnici zabavne radionice ponavljaliceUčesnici zabavne radionice ponavljaliceInspiraciji nije bilo kraja i važno je da su se djeca opustila i zabavila. Na početku radionice obično vlada tišina. Svi se zamisle vezano uz zadatak koji su odabrali. Vremenom dođe do opuštanja i dobre komunikacije. Poneki i odmaraju kada im je potrebno. Najveći su problem od navedenih zadataka konstrukcije automobila, koje su zahtjevne i ne mogu se brzo završiti. Nestrpljivi odustanu, ali nije problem jer uvijek mogu raditi nešto drugo.

Za iduće radionice pripremaju se novi zadaci. Zabavne radionice za djecu održavaju se u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionicu je vodila Sandra Kušenić.

Pročitano 258 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok