MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 16. 06. 2019.

Treća "Izložba kolača" u Jagodnjaku

Otvaranje 3. Izložbe kolača u JagodnjakuOtvaranje 3. Izložbe kolača u Jagodnjaku(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U nedjelju, 16. VI. 2019. godine, s početkom u 15 sati, u jagodnjačkoj Etnokući "Sanja" održana je treća "Izložba kolača" u organizaciji Udruge žena "Sretne i spretne". Kolači su bili izloženi na četrdesetak tacni, a bilo ih je preko 60 različitih vrsta. Naime, na nekim je tacnama bilo više, čak i po pet vrsta.

Tema ovogodišnje izložbe bila je – višnja, a na centralnom, ''slatkom i reprezentativnom'' stolu bilo je još desetak drugih vrsta kolača: torte s višnjama, švarcvaldica, tortice Pavlova, mafini, pop cakes, medenjaci, višnje prelivene čokoladom i slične poslastice ''za prste polizati'' te za osvježenje: sok od višanja, sangrija, kokteli...

Izložbu je otvorila predsjednica udruge žena Radmila Dvornić-Stojković, uz isticanje i pohvale svim članicama koje su uložile puno truda da pripreme kolače i da ih lijepo poslože po stolovima. Posjećenost izložbe bilo je teško odrediti jer se stalno dolazilo i odlazilo, ali su svi, osim što su degustirali izložene (po)slastice, uz donaciju organizatori(ca)ma, kolače ponijeli i – kući.

Druženju na izložbu odazvale su se i članice bolmanske udruge "Zlatna žena", petlovačke Udruge žena "Fijolice" i Udruženja žena "Brežanke'' iz Bačkog Brega.

(Tekst i snimci: Rajko Cicak, BaranjaMedija)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok