MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 10. 05. 2019.

Sportske igre u OŠ Darda

Bacanje lopte u košBacanje lopte u koš(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 10. V. 2019. godine, s početkom u 16 sati, u OŠ Darda održane su sportske igre povodom Dana škole. U igrama je sudjelovalo oko 425 učenika, 60-ak učitelja i 60-ak roditelja. Roditelji su aktivno sudjelovali kao voditelji grupa učenika. Jako je važno da je događaj osmišljen kao dan bez mobitela.

1. i 2. razredi bili su podijeljeni u više skupina te tako sudjelovali na šest različitih igara: bacanje lopte u koš, nošenje vode u grabilici, šareno kuglanje, skakanje u vreći, nošenje loptice u tanjuru i kolutić ubaci na štap. 3. i 4. razredi imali su turnir u "graničaru". Viši razredi su imali turnir u raznim sportskim igrama.

Osim sportskih igara, u okolini škole bili su postavljeni različiti štandovi: "Voćna školata", na kojem se dijelila voćna salata, zatim štandovi s kokicama, ledenim čajem i kavom, integralnim keksima, limunadom i palačinkama. Također je bio i štand za uljepšavanje, na kojim su se mogli besplatno lakirati nokti. Sve su to zajedno pripremali učenici i učitelji i, naravno, svi učesnici i posjetitelji mogli su se počastiti i osvježiti.

Na sportskim igrama sudjelovale su "Oazine" aktivistice Sandra Kušenić i Vesna Nedić. Ove sportske igre dio su i aktivnosti koje se provode u sklopu projekta "Nasilje baš nije fer", financiranog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Učenici od 1. do 4. razreda i njihovi učitelji, zajedno s ravnateljem, za ovaj dan su odjenuli majice s natpisom "Nasilje baš nije fer".Igra 'graničara' - razigrani učenici OŠ DardaIgra 'graničara' - razigrani učenici OŠ Darda

Pročitano 595 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok