MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 08. 04. 2019.

Čestitka za Svjetski dan Roma

Jovica RadosavljevićJovica RadosavljevićJovica Radosavljević, predsjednik Romskog resursnog centra (RRC) iz Darde, čestita sunarodnjacima Svjetski dan Roma:

"Romi i Romkinje širom svijeta obilježavaju 8. travnja. U svoje osobno ime i u ime RRC-a iz Darde mojim Romima i Romkinjama širom svijeta gdje i jednog ima, ali i na području čitave Republike Hrvatske, čestitam Svjetski dan Roma.

Njegujući tradiciju i kulturu, običaje i jezik, čuvajmo ljepotu svog bogatog naslijeđa i dajmo ga našoj djeci kao zalog za budućnost. U ostvarivanju naših manjinskih prava i u poboljšanju ukupnog socijalnog statusa, uključujući obrazovanje, zdravstvenu njegu i uvjete stanovanja, ali i očuvanje bogate tradicije i kulture Roma, kao i do sad imat ćete podršku RRC-a i mene osobno.

Živi i zdravi bili!"

(Izvor: FB-stranica J. Radosavljevića)

Pročitano 392 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok