MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 08. 03. 2019.

Anine likovno-kreativne radionice za žene (II/2019)

Izrada čestitkiIzrada čestitkiU drugom mjesecu 2019. godine, u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje III", financiranog sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održane su četiri likovno-kreativne radionice pod vodstvom Ane Jeličić ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati (11, 12, 18. i 19. II.), na kojima je bilo 7, 7, 8 i 5 korisnica (što je ukupno 27 korisnica).

Leptiraste čestitke rasute po stoluLeptiraste čestitke rasute po stoluLeptiraste čestitke u pravilnom rasporeduLeptiraste čestitke u pravilnom rasporeduOslikane čašeOslikane čašeOslikane čašeOslikane čašeProslava zakašnjelog rođendana 'Oazine' projekt-koordinatoriceProslava zakašnjelog rođendana 'Oazine' projekt-koordinatoriceNa radionicama su se izrađivale čestitke za nadolazeće praznike, kao i oslikavalo staklo, bolje rečeno ukrašavali cvjetnim motivima stakleni slanici. Kako se u drugom mjesecu slavi Valentinovo – dan zaljubljenih, a budući da su korisnice "zaljubljene u Oazu", voditeljica ih je na radionici održanoj 11. III. darivala lijepo oslikanim čašama, koje će ih podsjećati na ugodne i lijepe trenutke koje provode u "Oazi". Šteta što su čaše bile prazne, ali ne sumnjamo da će ih one tako "maštovite" sigurno napuniti pićem, svijećom, cvijećem ili kamenčićima.

Oslikavanje staklenih slanikaOslikavanje staklenih slanikaOslikani stakleni slaniciOslikani stakleni slanici

Pročitano 368 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok