MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 08. 01. 2019.

Jelenine likovno-kreativne radionice za žene (XII/2018)

Kreativka Rožika BudimirKreativka Rožika Budimir(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U posljednjem mjesecu 2018. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Održane su 3, 4, 10. i 11. XII., a na njima je bilo 9, 9, 10 i 12 (ukupno 40) korisnica. Radionice se održavaju u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

I krajem godine kreativke su na radionicama radile, igrale se i slavile. Izrađivale su božićne ukrase od filca i vatelina. Uz rad, proslavile su jednu slavu i jedan rođendan pa je raspoloženje bilo slavsko i predbožićno.

Pročitano 408 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok