MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 03. 11. 2018.

Jelenine likovno-kreativne radionice za žene (X/2018)

Izrada brojeva za tomboluIzrada brojeva za tombolu(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U desetom mjesecu 2018. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su tri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Održane su 9, 15. i 16. listopada, a na njima je bilo 11, 13 i 10 korisnica. U ponedjeljak, 8. X., radionica nije održana zbog državnog praznika. Radionice se održavaju u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Protekli mjesec na radionicama se radilo i igralo. Korisnice su polako i sigurno izrađivale kutije te ih ukrašavale i lakirale bez neke žurbe. Odlučile su, naime, da kutije budu uredno urađene. Obično požure pa radovi ne budu baš najbolji.

Na radionici održanoj 15. X. korisnice su izrađivale tombolu i brojeve za tombolu. U devetom mjesecu ove godine "Oazin" internet-klub preuređen je u "Oazin" dnevni boravak (vidjeti ovdje), koji je prvenstveno namijenjen za druženje starijih osoba. Pored ostaloga, tu se mogu igrati razne društvene igre pa su "Oazine" kreativke odlučile da naprave tombole za korisnike koji će se okupljati u tom prostoru. Nakon završenog posla, tombola je i isprobana. Nagrada je bila "Oazina" šolja, koju je osvojila Jadranka Kuduz, a kontrolorka ispravnosti bila je Savica Vujatović.

Pročitano 683 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok