MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 24. 09. 2018.

Sastanak "Oazinih" projektnih timova

Vesna, Ana, Stela i Jelena (Neno iza fotoaparata)Vesna, Ana, Stela i Jelena (Neno iza fotoaparata)U ponedjeljak, 24. IX. 2018. godine, s početkom u 13 sati, u novoopremljenom "Oazinom" dnevnom boravku održan je sastanak projektnih timova za projekte: "Dostojanstveno starenje III", "Opremanje prostora i jačanje kapaciteta udruge – za nove dnevne aktivnosti osoba treće životne dobi" i drugu godinu trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastirima".

Sastanku su prisustvovali "Oazini" aktivisti: Vesna, Ana, Stela, Jelena i Neno. Na sastanku je bilo riječi o aktivnostima spomenutih "Oazinih" projekata i to kako onima koje su već odrađene, tako i o aktivnostima koje će se provoditi u dogledno vrijeme.

Pročitano 309 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok