MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 12. 09. 2018.

Jelenine likovno-kreativne radionice za žene (VIII/2018)

Izrada jastučića za igleIzrada jastučića za igle

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U osmom mjesecu 2018. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Održane su 13, 14, 20. i 21. kolovoza, a na njima je bilo 6, 4, 10 i 5 korisnica. Radionice se održavaju u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Vreli i sparni dani te godišnji odmori prepolovili su broj korisnica na radionicama. Međutim, bez obzira na broj, radionice se redovito održavaju u uobičajenim terminima. Voditeljica Jelena obavještava nas da se u ovom mjesecu slavio rođendan bivše "Oazine" zaposlenice, a sada korisnice Dubravke. Nećemo vam otkriti koliko godina ima, samo ćemo reći da je gospođa u najboljim godinama te da je slavljenica bila sva u biserima.

Ovog mjesece korisnice su se na radionicama uljepšavale: izrađivale su naušnice i prstenje od fimo-mase, perlica i stare dugmadi. Osim uljepšavanja, izrađivale su i jastučiće za igle, koji su potrebni svim domaćinstvima.

Pročitano 481 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok