MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 07. 08. 2018.

Anine likovno-kreativne radionice za žene (VII/2018)

Jadranka, Savica, Ljubica, Snežana, dijete, AnicaJadranka, Savica, Ljubica, Snežana, dijete, Anica(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U mjesecu srpnju 2018. godine, a prema projektu "Dostojanstveno starenje III" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održano je šest likovno-kreativnih radionica od 18 do 20 sati, tri ponedjeljkom i tri utorkom (2-3, 9-10. i 30-31. VII.), na kojima je bilo 7, 6, 8, 5, 8 i 6 – ukupno 40 – korisnica, a vodila ih je Ana Jeličić.

Radionice su besplatne i otvorenog tipa, namijenjene uglavnom ženama. Na njima su se ukrašavale drvene daščice i izrađivao nakit. Daščice su se ukrašavale pirografijom, tj. paljenjem i nijansiranjem. Istom tehnikom, koja je korisnicama trenutno veoma zanimljiva, učesnice su radile i unikatne privjeske za ogrlice, dok su već na sljedećim radionicama izrađivale lijepe broševe od žice i perli, što se može vidjeti u fotoalbumu.

U svaki svoj rad korisnice su uložile veliki trud, ljubav i maštu, što im nije teško jer – kao što uvijek i naglašava voditeljica Ana – radionice su relaksirajuće, opuštajuće i provode se uz tihu glazbu, priče i šale.

Pročitano 502 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok