MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 24. 05. 2018.

Potpisan ugovor s Osječko-baranjskom županijom (1)

Ugovor za 'Sajam udruga Baranje 2018.'Ugovor za 'Sajam udruga Baranje 2018.'U četvrtak, 24. V. 2018. godine, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić u Osječko-baranjskoj županiji u Osijeku, u Upravnom odjelu za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu, Županijska 4, potpisala je ugovor o financiranju projekta "Sajam udruga Baranje 2018."

Projekt je prošao na javnom natječaju za financiranje programa i projekata udruga za koje su odobrena sredstva iz Proračuna Osječko-baranjske županije za 2018. godinu. Vrijednost projekta je 1.900 kuna.

Vesna Nedić s ugovorom u dvorištu ŽupanijeVesna Nedić s ugovorom u dvorištu ŽupanijeŽupan Osječko-baranjske županije (OBŽ) Ivan Anušić donio je 15. V. 2018. godine "Plan financiranja programskih aktivnosti udruga sredstvima Proračuna Osječko-baranjske županije u 2018. godini" (vidjeti ovdje). U tom planu, u odjeljku XII. (područje građanskih inicijativa, ljudskih prava i sloboda), pod rednim brojem 25, naveden je "Oazin" projekt "Sajam udruga Baranje 2018."

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok