MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 24. 05. 2018.

Potpisan ugovor s Osječko-baranjskom županijom (2)

Ugovor za tople obrokeUgovor za tople obrokeU četvrtak, 24. V. 2018. godine, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić u Osječko-baranjskoj županiji u Osijeku, u Upravnom odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb, Kapucinska 40/I, potpisala je ugovor o financiranju projekta "Besplatni topli obroci za starije i nemoćne osobe".

Projekt je prošao na javnom natječaju za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro iz proračuna Osječko-baranjske županije u 2018. godini. Vrijednost projekta je 4.500 kuna, a cijeli iznos je isključivo namijenjen za financiranje socijalne usluge dostave besplatnih toplih obroka za starije i nemoćne osobe s područja Grada Belog Manastira.

Vesna Nedić s ugovorom za financiranje toplih obrokaVesna Nedić s ugovorom za financiranje toplih obrokaŽupan Osječko-baranjske županije (OBŽ) Ivan Anušić donio je 15. V. 2018. godine "Plan financiranja programskih aktivnosti udruga sredstvima Proračuna Osječko-baranjske županije u 2018. godini" (vidjeti ovdje). U tom planu, u odjeljku IX. (programi / projekti iz područja socijalne skrbi, humanitarnih i karitativnih djelatnosti), pod rednim brojem 22, naveden je "Oazin" projekt "Besplatni topli obroci za starije i nemoćne osobe".

"Oazinu" socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka financiraju još i Grad Beli Manastir i najvećim dijelom Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Uime "Oazinih" korisnika zahvaljujemo Osječko-baranjskoj županiji.

Pročitano 446 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok