MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 05. 06. 2018.

Četrdesetpetogodišnjica mature – 4.b (II)

Kliknite na faksimil za veći prikazKliknite na faksimil za veći prikaz

Članak o četrdesetpetogodišnjici mature nekadašnjeg 4.b-razreda Gimnazije Beli Manastir, koji je na "Oazinoj" web-stranici objavljen 27. V. 2018, jedan je od najčitanijih članaka ove godine. Dosad je, naime, čitan preko – 200 puta, a njegovu objavu na Facebooku "lajkalo" je oko – 100 osoba. Skraćena verzija toga članka objavljena je 5. VI. 2018. godine i u "Glasu Slavonije", i to kako u štampanom, tako i u internetskom izdanju.

Skraćena verzija članka objavljena je 29. V. i na fejsbukovskoj stranici BaranjaMedije uz album od 42 fotografije, koji je snimio Rajko Cicak (vidjeti ovdje).

4.b-razred belomanastirskih gimnazijalaca, koji je maturirao školske 1972/73. godine, proslavio je prije pet godina četrdesetogodišnjicu mature, što je zabilježeno ovdje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok