MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 25. 05. 2018.

"Oazina" volonterska akcija "Za ugodniji okoliš"

Dvorišni zid s nizom šarenih kućaDvorišni zid s nizom šarenih kuća(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 25. V. 2018. godine, s početkom u 10 sati, Mirovna grupa Oaza, a u sklopu manifestacije Hrvatska volontira, organizirala je volontersku akciju oslikavanja dvorišnog zida u dvorištu belomanastirskog Društvenog centra pod nazivom "Za ugodniji okoliš", a radi ljepšeg izgleda prostora u kome je "Oazino" sjedište.

Akciju su vodile "Oazine" kreativke Jelena i Stela, uz svesrdnu pomoć "Oazinih" volontera: Berte, Ivane, Jadranke, Kristine, Ljubice, Mare, Marine, Mirjane i Sabine te Anje, Doroteje, Dunje, Gabrijela, Milana i Nike i tehničku pomoć "Oazinih" zaposlenika Vesne i Nene i volontera Ljube. Ne smijemo zaboraviti ni Anu, još jednu "Oazina" kreativku i organizatoricu čitave volonterske akcije, koja je akciju prijavila i pripremila, ali zbog spriječenosti nije mogla u njoj i sudjelovati (osim u mislima!).

Dvorišni zid belomanastirskog Društvenog centra, pripremljen prethodnih dana (očišćen i ofarban u bijelo za pozadinu) oslikan je kao niz šarenih kuća. Volonteri, i veliki i mali, dali su mašti na volju i uz sijaset raznolikih boja napravili ugodniji okoliš zaposlenicima Društvenog centra, a i korisnicima koji dolaze na aktivnosti triju udruga koje u Centru djeluju: Mirovne grupe Oaza, P.G.D.I.-ja i Udruge Roma Grada Belog Manastira – Baranje.

Pročitano 666 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok