MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 18. 05. 2018.

OBŽ: Plan dodjele sredstava udrugama u 2018. godini

Župan Osječko-baranjske županije (OBŽ) Ivan Anušić donio je 15. V. 2018. godine "Plan financiranja programskih aktivnosti udruga sredstvima Proračuna Osječko-baranjske županije u 2018. godini".

Plan je objavljen 18. V. na web-stranici Županije, a programske potpore u ukupnom iznosu od 1.320.000 kuna dodjeljuju se u deset područja za ukupno 285 programa i projekata udruga. Plan i popis odobrenih programa i projekata mogu se vidjeti ovdje.

Tim planom navedeni su programi i projekti od interesa za opće dobro Osječko-baranjske županije, njihovi nositelji te iznosi odobrenih potpora.

U odjeljku IX. (programi/projekti iz područja socijalne skrbi, humanitarnih i karitativnih djelatnosti), pod rednim brojem 22, naveden je "Oazin" projekt "Besplatni topli obroci za starije i nemoćne osobe" s iznosom od 4.500,00 kuna, a u odjeljku XII. (područje građanskih inicijativa, ljudskih prava i sloboda), pod rednim brojem 25, naveden je projekt "Sajam udruga Baranje 2018." s iznosom od 1.900,00 kuna.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok