MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 16. 05. 2018.

Snimanje priloga za emisiju "Korak ka jednakosti"

Stana Nemet i Vesna NedićStana Nemet i Vesna NedićU srijedu, 16. V. 2018. godine, s početkom u 10 sati, novinarka Stana Nemet s belomanastirskog Radija Banska kosa snimila je u "Oazinom" uredu u belomanastirskom Društvenom centru razgovor s "Oazinom" projekt-koordinatoricom Vesnom Nedić. Razgovor će biti emitiran u stalnoj emisiji "Korak ka jednakosti" u četvrtak, 17. V. 2018. godine, s početkom u 17 sati, na frekvenciji 96,9 mHz.

Razgovaralo se o "Oazinom" projektu "Sajam udruga Baranje 2018.", kojega su financirali Grad Beli Manastir i Osječko-baranjska županija i koji je održan četiri dana ranije (vidjeti ovdje). Slušatelji će u emisiji moći čuti opširniju priču o Sajmu: koliko godina se već organizira, koje udruge na njemu sudjeluju, koje akcije se na njemu provode, tko pomaže održavanje Sajma, tko su volonteri na sajmu itd.

Pročitano 409 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok