MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 16. 03. 2018.

Predstavljanje projekta za koncept "0 kilometara"

Osječka Udruga za kreativni razvoj Slap i Lokalna akcijska grupa Baranja pozivaju na predstavljanje projekta "Clusters of Innovative Zero-km Agrofood Marketplaces for Growth" – CAMARG, financiranog u okviru programa Interreg Mediterranean 2014–2020.

Predstavljanje će biti održano u srijedu, 21. ožujka 2018. godine, s početkom u 17 sati, u Velikoj vijećnici Grada Belog Manastira, na adresi Imre Nagya 2c.

Cilj projekta je osnažiti ekoproizvodnju, plasman i dostavu proizvoda lokalnih OPG-ova te povećati dostupnost potrošačima kroz koncept "0 kilometara" – dostavu domaćih proizvoda lokalnih proizvođača direktno "do vrata" kupaca.

Poljoprivrednicima i svim zainteresiranima ovom će prilikom biti predstavljene aktivnosti projekta, snaglaskom na provođenje pilot-programa koji se odnosi na stvaranje i razvijanje internetske platforme za online-prodaju i predstavljanje proizvoda lokalnih proizvođača.

Za sve dodatne informacije i pitanja zainteresirani se mogu obratiti Niki Šiprak Wendling, voditeljici projekta na kontakt-broj 095/777-9991 ili mailom na nikaw.slap@gmail.com.

Organizatori se vesele Vašem dolasku!

(Sonja Vuković, predsjednica "Slapa")

Pročitano 563 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok