MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 25. 01. 2018.

Edukacija o zdravoj prehrani u Osijeku

Dorotea Fišer i Maja Gradinjan CentnerDorotea Fišer i Maja Gradinjan CentnerU četvrtak, 25. I. 2018. godine, s početkom u 17 sati, u osječkoj Ulici Otokara Keršovanija 33 održana je edukacija o zdravoj prehrani. To je bila jedna od aktivnosti projekta "Jesen života puna je boja", kojega provodi "Udruga za promicanje kvalitete života starijih osoba Klub 60+", u čijim je prostorijama edukacija i održana.

Edukacija o zdravoj prehraniEdukacija o zdravoj prehraniModeran način unosa željeza i vitamina CModeran način unosa željeza i vitamina CKorisnice na edukacijiKorisnice na edukacijiEdukaciju je držala magistra nutricionizma Maja Gradinjan Centner, predsjednica "Hrvatske udruge nutricionista i prijatelja nutricionizma za promicanje i očuvanje zdravlja 'Balans' Osijek", uz pomoć sveučilišne prvostupnice Doroteje Fišer, inženjerke prehrambene tehnologije.

Na edukaciji je bilo 10 korisnica starije životne dobi, zajedno s "Oazinom" projekt-koordinatoricom Vesnom Nedić. U toku edukacije i poslije nje sve korisnice uključivale su se u raspravu o toj zanimljivoj temi. Govorile su o svojim iskustvima ili o onome što su negdje čule ili pročitale.

Edukaciju je financiralo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku pa je bila besplatna za sve korisnice.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok