MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 01. 09. 2017.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (VIII/2017)

Dječja odjećaDječja odjeća"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u okviru trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U toku osmom mjesecu 2017. godine Burza je imala neuobičajeno mnogo posla zahvaljujući raznim donacijama, a dječje robe bilo je najviše.

Radilo se o većim količinama odjeće za bebe, koju je trebalo razvrstavati u za to pripremljene kutije s naznakom za muško ili žensko. Tokom mjeseca stigla je i donacija u kojoj su, između ostalog, bile i oprema za bebe (dječja kolica, autosjedalica i sl.) te igračke, koje su "nestale" najbrže. Krajem mjeseca dječju odjeću donirala je i jedna trgovina, a jedan donator donio je punu kutiju plišanaca.

Roba je zaprimljena 23 puta, a izdana 73 puta. Najviše je, naravno, izdavana odjeću za bebe, ali su izdavane i ostale stvari iz Burze. I ovaj mjesec Burza je pomagala osobama koje nisu s područja Grada Belog Manastira jer su u potrebi i socijalno ugrožene (trudnice ili majke s malom djecom). Radilo se o osobama iz Batine, Bolmana, Darde, Jagodnjaka, Petlovca, Popovca i Torjanaca.

Na kraju mjeseca, a pred sam početak školske godine, iz garažnog spremišta u dvorištu Društvenog centra u Burzu su donesene veće količine robe za jesen i zimu te je počelo opremanje djece za školu (jakne, hlače, majice te školske torbe).

Tokom mjeseca vođena je uobičajena dokumentacija.

Pročitano 355 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok