MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 25. 08. 2017.

Najava 33. SOZAH-a u časopisu "Logo"

'Logo' broj 114'Logo' broj 114'Logo' broj 114Na drugoj (kolornoj) stranici 114. broja "Logoa", časopisa za logičke zagonetke, koji nosi datum 25. VIII. 2017. godine, objavljena je najava 33. Susreta odgonetača i zagonetača Hrvatske (SOZAH), koji će se od 22. do 24. rujna 2017. godine održati u Belom Manastiru, u Hotelu Patria, i kojega će kao tehnički organizator provesti Mirovna grupa Oaza.

"Logo" izdaje tvrtka "Pananagram d.o.o.", a uređuje ga jedan od najistaknutijih hrvatskih enigmatičara Valter Kvalić iz Vozilića kod Plomina (Istra), 65-godišnji bivši pomorac, kapetan duge plovidbe, koji se već 20 godina profesionalno bavi enigmatikom (pogledajte i arhivski članak ovdje).

U programu 33. SOZAH-a, uz natjecanje u sastavljanju i odgonetanju klasičnih zagonetaka, predviđeno je i natjecanje u rješavanje logičkih zagonetaka, i to u subotu, 23. IX. 2017. godine, od 12 do 13:30 sati. Zadatke će pripremiti i nadmetanje provesti upravo kapetan Valter, na radost i zadovoljstvo ljubitelja logičke enigmatike ili – enigmatske logike.Članak Valtera KvalićaČlanak Valtera KvalićaČlanak Valtera Kvalića

Pročitano 456 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok