MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 16. 08. 2017.

"Oazine" pripreme za Festival Tarda

'Oazine' kreativke'Oazine' kreativke(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Proteklih dana u belomanastirskom Društvenom centru užurbano se radilo na pripremama za kreativne radionice koje će "Oazine" aktivistice održati 19. i 20. VIII. 2017. godine u Dardi u sklopu Festivala Tarda, koji se po drugi puta održava u perivoju Dvorca Esterházy i u organizaciji Udruge za ruralni turizam Đola.

"Oazine" kreativne radionice namijenjene djeci i mladima tematski će se uklopiti u raspored Festivala Tarda. U subotu (19. VIII.), koja je posvećena Sulejmanu Veličanstvenom, izrađivat će se prikladan nakit, dok će se u nedjelju (20. VIII.), na temu "bal na dvoru Esterházy", raditi raskošne maske, krune i lepeze.

Poučene prošlogodišnjim iskustvom, "Oazine" aktivistice Jelena, Ana i Stela za svog su radnog vremena, kao i s korisnicama na likovno-kreativnim radionica ponedjeljkom i utorkom, napravile pripremne radnje za što bolje, kvalitetnije i zanimljivije održavanje radionica. Marljivo i u dobrom raspoloženju odabirale su materijal za nakit: perle, žice, trake, kao i predloške, koje su potom kopirale, izrezivale i sortirale. Koliko su u tome uspjele, pokazat će interes posjetitelja.

Pročitano 805 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok