MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 16. 07. 2017.

Sanirana rupa na parkiralištu u Ulici Imre Nagya

Opasne rupe više nemaOpasne rupe više nemaDana 3. VII. 2017. godine opisali smo na ovoj web-stranici opasnu rupu na parkiralištu u belomanastirskoj Ulici Imre Nagya ispred kućnog broja 6 (vidjeti ovdje). O tome smo obavijestili i dvije instance Grada Belog Manastira, ali kako odgovora nije bilo ni nakon tjedan dana, obavijest je elektronskom poštom poslana 11. VII. i gradonačelniku Tomislavu Robu.

Pohvaljujemo brzi popravakPohvaljujemo brzi popravakGradonačelnik je istog dana zahvalio na informaciji te nas informirao da je našu obavijest proslijedio nadležnom uredu za graditeljstvo i tvrtki "Baranjska čistoća" te da se nada što bržem popravku navedenog oštećenja. I zaista, "Oazin" fotoreporter je već u nedjelju, 16. VII., snimio isto parkiralište bez opasne rupe. Uz pretpostavku da "Baranjska čistoća" takve popravke ne vrši subotom i nedjeljom, zaključujemo da je popravak urađen najkasnije u petak, što znači vrlo brzo, pa zahvaljujemo i gradonačelniku i "Baranjskoj čistoći" i pohvaljujemo njihovu ažurnost.

Pročitano 575 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok