MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 03. 07. 2017.

Opasna rupa na parkiralištu u Ulici Imre Nagya

Rupa na parkiralištuRupa na parkiralištuU ponedjeljak, 3. VII. 2017. godine, u kasnim poslijepodnevnim satima, jedan se automobil – dolazeći s Trga slobode – pokušao parkirati na parkiralište u belomanastirskoj Ulici Imre Nagya ispred kućnog broja 6 i to tik do zapadnog, lijevog rubnika. Pri tome vozač nije vidio da se uz taj rubnik, na sredini parkirališta, nalazi povelika i poduboka rupa, široka kao pet redova kocki kojima je to parkiralište popločeno. Zato mu je prednji lijevi točak upao u tu rupu, a automobil se nagnuo na tu stranu.

Na sreću, vozilo se kretalo veoma polako, a točak nije potpuno propao u rupu pa se vozač, vozeći u rikverc, uspio izvući bez oštećenja automobila. Kako je nastala ta rupa i koliko dugo tu stoji, nije nam poznato. U svakom slučaju mora se što prije popraviti da ne bi netko drugi oštetio automobil ili stradao na neki drugi način. Ako nikako drugačije, bar se rupa može zatrpati zemljom.

Rupa na parkiralištuRupa na parkiralištuRupa na parkiralištuRupa na parkiralištuRupa na parkiralištuRupa na parkiralištu

Pročitano 576 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok