MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 05. 06. 2017.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom (V/2017)

Radionica od 8. svibnjaRadionica od 8. svibnjaRadionica od 8. svibnjaU petom mjesecu 2017. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su tri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom od 18 do 20 sati pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević, a u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje – II", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Radionica od 29. svibnjaRadionica od 29. svibnjaRadionica od 29. svibnjaRadionice su održane 8, 15. i 29. svibnja. Prvog maja radionica nije održana zbog praznika, a 22. maja zbog kazališne predstave Narodnog pozorišta Sombor.

Kutije ukrašene na radionicamaKutije ukrašene na radionicamaKutije ukrašene na radionicamaNa radionicama je bilo od 8 do 13 korisnica. Na prvoj radionici korisnice su bojale kartonske kutije, koje su na sljedećim radionicama ukrašavale etnomotivima. Te kutije mogu se iskoristiti kao poklon ili kao spremnik za nakit ili neke sitnice.

Uz rad, na radionicama su slavljeni rođendani, zapošljavanje, prve trešnje, toplo vrijeme i sl. Svaka sitnica može donijeti dobro raspoloženje pa onda i rad bude ugodniji.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti