MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 04. 06. 2017.

Sastanak "Oazinog" PKO-a

'Oazin' programsko-koordinacijski odbor'Oazin' programsko-koordinacijski odborU nedjelju, 4. VI. 2017. godine, s početkom u 9 sati, u ugodnom i zelenom ambijentu jednog belomanastirskog dvorišta – iako je bio neradni dan – održan je sastanak "Oazinog" programsko-koordinacijskog odbora (PKO).

Iako godišnji odmori još nisu ni počeli, članice PKO-a, "Oazine" aktivistice Ana, Jelena, Stela i Vesna, rijetko se mogu naći zajedno. Radi se u dvije smjene: "Oazina" burza odjeće i obuće i Internet-klub rade od 8 do 20 sati svakog radnog dana, likovno-kreativne radionice za žene održavaju se svakog ponedjeljka i utorka od 18 do 20 sati, dječje radionice su svakog petka također od 18 do 20 sati, medicinska gimnastika prilagođena starijoj životnoj dobi, po novom rasporedu, održava se svaki ponedjeljak, srijedu i petak od 8 do 9 sati, istim danima medicinska gimnastika pruža se i starijim osobama u njihovim domovima, besplatni pravni savjeti pružaju se svake srijede od 9 do 12 sati...

Zato je na sastanku bilo govora o mnogim važnim stvarima pa se odužio sve do 11:30 sati. Neke od razmatranih tema bile su:

  • analiza vrednovanja netom završenog trogodišnjeg programa "Pomoć ugroženim Belomanastircima"
  • redovne aktivnosti koje se trenutno provode
  • aktivnosti novoodobrenog projekta "Dostojanstveno starenje  II"
  • pisanje novih projekata na raspisane natječaje...
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok