MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 04. 05. 2017.

Šesta likovno-kreativna radionica u Popovcu

Izložba radova s radionica u PopovcuIzložba radova s radionica u Popovcu(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 4. V. 2017. godine, od 18 do 20 sati, u Popovcu je, u prostorijama Udruge "Maska", održana šesta i posljednja likovno-kreativna radionica za žene u okviru projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji". Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionicu je vodila Ana Jeličić, a na njoj je bilo 12 korisnica.

Kako je ovo bila posljednja u nizu od šest radionica, korisnice su sumirale sve ono što su na njima radile i novoga naučile. Zadovoljne time, ponosno su izložile svoje radove za slikanje. Bilo je tu raznih radova i tehnika, a posebno ih veseli što su dosta radile za sebe, poput oslikanih marama i nakita kojim su se odmah okitile, uz vesele komentare i zadirkivanja, što uvijek doprinosi dobroj atmosferi raspoloženih korisnica. Iako kažu da su zauzete poslovima u vrtu i oko kuće, rado bi se odazvale novim radionicama, koje ih opuštaju, okupljaju i relaksiraju.Za kraj: slika s voditeljicom Anom JeličićZa kraj: slika s voditeljicom Anom Jeličić

Pročitano 1038 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok