MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 10. 04. 2017.

Druga radionica u 1. i 2. r. OŠ Kn. Vinogradi

Razred 1.a - učiteljica Dunja KufnerRazred 1.a - učiteljica Dunja KufnerUčenici 1. i 2. razreda OŠ Kneževi Vinogradi, sa svojim učiteljicama, u trećem mjesecu 2017. godine održali su drugu radionicu u sklopu "Oazinog" projekta "Nenasilje je baš fora", pod nazivom "Izvrsno surađujemo". Drugu radionicu vodile su učiteljice: Dunja Kufner (1.a), Mihaela Kikić (2.a) i Julijana Balint (1. i 4. r. PŠ Grabovac), a skupa s Monikom Samardžić (1. i 2. r. PŠ Karanac) Nataša Nadoveza, studentica četvrte godine osječkog Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Razred 2.a - učiteljica Mihaela KikićRazred 2.a - učiteljica Mihaela KikićRazred 1. i 4. - učiteljica Julijana BalintRazred 1. i 4. - učiteljica Julijana BalintRazred 1. i 2. - učiteljica Monika SamardžićRazred 1. i 2. - učiteljica Monika Samardžić

Na toj radionici učenici su razvijali sposobnost poštivanja sebe i drugih, prepoznavali osobne potrebe i razlikovali ih od želja te se učili poštivanju potreba i želja drugih. Učili su razvijati međusobno povjerenje i razumijevanje i jačali grupnu povezanost. Osim toga, kroz radionicu vježbali su uvažavanje različitosti i razvijali toleranciju za druge i drugačije.

Učenicima je bila veoma zanimljiva aktivnost grupnog crtanja, u kojoj su naučili planirati, dogovarati se i međusobno uvažavati. Uz glazbu i ples s balonima, završili su radionicu u razigranom ozračju pa s nestrpljenjem čekaju sljedeću radionicu.

Pročitano 843 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok