MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 02. 05. 2017.

Šesta likovno-kreativna radionica u Bolmanu

Nakit od kože i perlicaNakit od kože i perlicaU utorak, 2. V. 2017. godine, od 18:30 do 20:30, u bolmanskoj udruzi "Zlatna žena" održana je šesta i posljednja likovno-kreativna radionica u sklopu "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Na radionici je bilo 11 korisnica, a vodila ju je Jelena Opačić-Matijević.

Na posljednjoj radionici korisnice su izrađivale nakit od komada kože i perlica. Krojenjem malih dijelova od komada kože, koje su nizale na traku, a između stavljale perlice, dobile su lijep ukras. Na toj radionici naučile su kako na jednostavan način izraditi atraktivan nakit.

Bolmanske 'zlatne žene'Bolmanske 'zlatne žene'Na kraju može se zaključiti da kreativne edukacije poput ovih radionica pomažu korisnicama da se ne osjećaju isključeno, da se više druže te da na tim druženjima nauče kako mnogo toga mogu zajednički napraviti. Ideja po ideja, rad po rad i raste im samopouzdanje: nešto su naučile, u društvu se uvijek ponešto novoga dozna, a ne treba zanemariti ni to da jedna drugoj pomažu ... i to ne samo na radionicama.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok