MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 08. 04. 2017.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (III/2017)

Burza odjeće i obuće radi od 8 do 20 satiBurza odjeće i obuće radi od 8 do 20 sati"Oazina" burza odjeće i obuće i dalje djeluje u okviru "Oazinog" trogodišnjeg programa "Pomoć ugroženim Belomanastircima", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Dobri ljudi raznu robu donirali su 25 puta, a korisnici su je preuzimali 56 puta.

Jedna od donacija stigla je čak iz Rijeke, i to uglavnom dječja roba koja je uvijek potrebna, a po jednu veću donaciju "Oazine" zaposlenice morale su ići osobno. Nakon prihvata donacija, roba se sortira i slaže po kategorijama (dječja, muška, ženska, moderna, klasičnija i sl.), a pojedina se pere u "Oazinoj" praonici te se onda slaže u ormare.

Osim s područja Grada Belog Manastira, po robu su dolazili i korisnici iz drugih baranjskih mjesta (Bolman, Petlovac, Popovac, Torjanci). Svi su oni bili socijalno ugrožene osobe.

U toku mjeseca donatorima je upućen poziv putem Burzine facebook-stranice da više ne donose zimsku odjeću i obuću jer Burza nema skladište gdje bi takvu robu mogla čuvati do sljedeće zime. Određena količina zimske robe (radilo se uglavnom o klasičnim kaputima) morala se otpisati jer je dugo stajala i jer je korisnici ne žele preuzeti.

Redovno se vodi administracija vezana uz ovaj projekt.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok