MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 25. 04. 2017.

Peta likovno-kreativna radionica u Bolmanu

Izrada različitih posuda kaširanjemIzrada različitih posuda kaširanjemU utorak, 25. IV. 2017. godine, od 18:30 do 20:30, u bolmanskoj udruzi "Zlatna žena" održana je peta likovno-kreativna radionica (od šest) u sklopu "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Na radionici je bilo osam korisnica, a vodila ju je Jelena Opačić-Matijević.

Trake od starog papira ...Trake od starog papira ...... lijepe se oko modle... lijepe se oko modleNa petoj radionici korisnice su se upoznale s kaširanjem, odnosno kako od starih papirnatih vrećica, novina ili reklama, uz pomoć ljepila, izraditi posude raznih veličina i oblika. Prvo su papire izrezale u trake, potom su plastične posude koje su im poslužile kao modle omotale folijom i onda preko toga slagale papirnate trake i premazivale ih ljepilom. Tako oblijepljene modle ostavile su da se osuše. Nakon sušenja, mogu se prelakirati, obojiti ili ukrasiti dekupaž-tehnikom. To je jeftin i jednostavan način izrade različitih posuda.

Pročitano 865 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok