MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 25. 04. 2017.

Peta likovno-kreativna radionica u Bolmanu

Izrada različitih posuda kaširanjemIzrada različitih posuda kaširanjemIzrada različitih posuda kaširanjemU utorak, 25. IV. 2017. godine, od 18:30 do 20:30, u bolmanskoj udruzi "Zlatna žena" održana je peta likovno-kreativna radionica (od šest) u sklopu "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Na radionici je bilo osam korisnica, a vodila ju je Jelena Opačić-Matijević.

Trake od starog papira ...Trake od starog papira ...Trake od starog papira ...... lijepe se oko modle... lijepe se oko modle... lijepe se oko modleNa petoj radionici korisnice su se upoznale s kaširanjem, odnosno kako od starih papirnatih vrećica, novina ili reklama, uz pomoć ljepila, izraditi posude raznih veličina i oblika. Prvo su papire izrezale u trake, potom su plastične posude koje su im poslužile kao modle omotale folijom i onda preko toga slagale papirnate trake i premazivale ih ljepilom. Tako oblijepljene modle ostavile su da se osuše. Nakon sušenja, mogu se prelakirati, obojiti ili ukrasiti dekupaž-tehnikom. To je jeftin i jednostavan način izrade različitih posuda.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok