MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 03. 04. 2017.

"Od starog pravimo novo – II" (Beli Manastir, III/2017)

Košarice za uskršnja jaja od reciklažnog materijalaKošarice za uskršnja jaja od reciklažnog materijala(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U trećem mjesecu 2017. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević, a u sklopu projekta "Od starog pravimo novo – II", koji se financira namjenskim sredstvima za sanaciju odlagališta.

Na radionicama je bilo od 10 do 12 korisnica, a sve su tematski bile vezane za nadolazeći Uskrs. Na njima su se izrađivale košarice za uskršnja jaja od reciklažnih tkanina: starih košulja, hlača i ostataka materijala koji su nekad davno ostali pri krojenju kostima, haljina i sl. Takve košarice će se, s ukrasnim jajima izrađenim također od reciklažnog materijala, uoči Uskrsa dijeliti građanima i posjetiteljima Belog Manastira da bi ih se podsjetilo na važnost razvrstavanja otpada, kako bi ga što više završilo u reciklaži, a što manje na deponijama.

Na svim radionicama korisnice su zdušno radile jer je trebalo napraviti što više takvih košarica.

Pročitano 827 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok