MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 01. 04. 2017.

Donirajte "Oazinu" burzu odjeće i obuće

Traži se proljetna odjećaTraži se proljetna odjećaBudući da su "Burzini" ormari gotovo prazni, a da korisnici svakodnevno dolaze i traže ono što im je potrebno za toplije proljetne dane, molimo sve one koji su u mogućnosti donirati odjeću i obuću da to učine u prostorijama Mirovne grupe Oaza, Ulica J. Antala 3 u Belom Manastiru, telefon 705-055.

Napominjemo i molimo donatore da zimsku odjeću (kapute, veste, čizme…) ne donose do jeseni jer je nemamo gdje skladištiti, a korisnici "Burze" trenutno nemaju potrebe za takvom odjećom i obućom.

S druge strane, laganija odjeća za odrasle, majice kratkih rukava, posteljina, veš, obuća te odjeća za djecu različitih uzrasta najpotrebniji su i najtraženiji. Također, ukoliko imate dječjih igračaka koje vam više ne trebaju, slobodno donesite i njih jer se najmlađi korisnici njima posebno obraduju.

Uime "Oazinih" korisnika, HVALA SVIM DONATORIMA!

Pročitano 873 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok