MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 28. 03. 2017.

Treća likovno-kreativna radionica u Bolmanu

Izrada nakita od fimo-maseIzrada nakita od fimo-maseU utorak, 28. III. 2017. godine, od 18:30 do 20:30, u bolmanskoj udruzi "Zlatna žena" održana je treća (od šest) likovno-kreativna radionica u sklopu "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Na radionici je bilo 11 korisnica, a vodila ju je Jelena Opačić-Matijević.

Katarina TomaševićKatarina TomaševićIzrezivanje traka za ogrliceIzrezivanje traka za ogrliceDugmad za ukrašavanje ogrlicaDugmad za ukrašavanje ogrlicaLakiranjeLakiranjeNa trećoj radionici završavan je nakit od fimo-mase, započet na drugoj radionici, koji je u međuvremenu jedna članica "Zlatne žene" ispekla kod svoje kuće, budući da ta udruga u svojim prostorijama nema pećnicu. Privjesci su prvo prelakirani, a dok su se sušili, od kože su rezane trake ne koje su kasnije privjesci zakačeni. U drugom dijelu radionice izrađivane su ogrlice od traka, koje se mogu kupiti ili dobiti paranjem npr. starih majica. Na kraju se ogrlice ukrašavaju dugmetima.Eto što se sve na radionici napravilo...Eto što se sve na radionici napravilo...

Pročitano 950 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok