MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 03. 03. 2017.

"Oazine" dječje radionice (II/2017)

Pravljenje narukvicaPravljenje narukvicaU drugom mjesecu 2017. godine održane su četiri "Oazine" dječje kreativne radionice u sklopu projekta "Nenasilje je baš fora", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionice se održavaju u Društvenom centru petkom od 18 do 20 sati, a vodi ih Stela Fabijan.

Podmetači od dugmadiPodmetači od dugmadiUkrašavanje maskiUkrašavanje maskiDjeca koja dolaze na radionice uglavnom su iz socijalno ugroženih obitelji te obično bar sat vremena provode u "Oazinom" internet-klubu, a potom se prelazi na kreativan rad. Na drugoj radionici djeca su pravila podmetače, koristeći se ljepilom i nepotrebnom dugmadi skinutom s reciklažne odjeće iz "Oazine" burze. Na trećoj radionici, budući da je to bio mjesec maškara, ukrašavali su svoje maske, a na četvrtoj pravili su narukvice, koristeći perlice sa slovima, što ih je veoma obradovalo.

Pročitano 548 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok