MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 23. 03. 2017.

Treća likovno-kreativna radionica u Popovcu

Popovačke kreativkePopovačke kreativkeU četvrtak, 23. III. 2017. godine, u Popovcu je, u prostorijama Udruge "Maska", održana treća likovno-kreativna radionica za žene u okviru projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionicu je vodila Ana Jeličić, a na njoj je bilo 11 korisnica, kojima je svaka nova radionica veliki izazov.

Inspiracije su se pronašle...Inspiracije su se pronašle...... na salvetama s prethodne radionice...... na salvetama s prethodne radionice...... ili u cvjetnim 'lejama' vlastitih vrtova... ili u cvjetnim 'lejama' vlastitih vrtova... i rezultati su tu... i rezultati su tuOvoga puta to je bilo oslikavanje stakla, konkretno staklenih teglica s poklopcima, koje tako lijepo ukrašene mogu imati višestruku namjenu: bilo da će poslužiti samo kao ukras na polici ili kao vaza, bilo da će imati svakodnevnu upotrebu u kuhinji za držanje pekmeza, šećera, soli... Inspiracije za oslikavanje korisnice su pronašle na salvetama s prethodne radionice i u cvjetnim lejama svojih vrtova, koje pomno održavaju. Odakle god crpile svoju inspiraciju, na kraju radionice bilo je lijepo vidjeti šarene radove na stolu i njihove ponosne i zadovoljne vlasnice kraj stola.Popovačke kreativke s voditeljicom Anom (sasvim desno)Popovačke kreativke s voditeljicom Anom (sasvim desno)

Pročitano 965 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok