MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 17. 03. 2017.

Četvrta likovno-kreativna radionica u Petlovcu

Oslikavanje svilenih marama batik-tehnikomOslikavanje svilenih marama batik-tehnikomU petak, 17. III. 2017. godine, od 18 do 20 sati, u petlovačkoj Udruzi žena "Fijolice" održana je četvrta (od šest) likovno-kreativna radionica u sklopu "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Na radionici je bilo šest korisnica, a vodila ju je Jelena Opačić-Matijević.

Marame se omotaju oko boce...Marame se omotaju oko boce......i bojaju bojama za svilu...i bojaju bojama za sviluNa radionici su se korisnice upoznale s novom tehnikom: oslikavanjem svile. Svilene marame oslikavane su na najjednostavniji način: batik-tehnikom. Marame se omotaju oko plastične boce i bojaju bojama za svilu. Potom se suše, a boja se fiksira peglanjem.

Na ovoj radionici bilo je manje korisnica nego što je to uobičajeno zbog smrtnog slučaj u porodici jedne od korisnica.A rezultat se vidi na kraju radioniceA rezultat se vidi na kraju radionice

Pročitano 695 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok